Avloppsrensning och högtrycksspolning till er fastighet

Som ägare av en fastighet eller större familjehus vet vi hur viktigt det är för de boende att det är rent och fräscht, både utvändigt utanpå fasaden såväl som inne i husen, ända in i avloppen som binder lägenheterna samman. Med hjälp av en Inspektionskamera kan man se vad som orsakar det dåliga  vattenflödet och sedan om det behövs kan man göra en högtrycksspolning för att få loss beläggningar som gör att vattnet rinner långsamt genom rören eller avloppen, och även få bort mindre smickrande lukter.

En populär metod för att hålla rent fasader och gator är dock att använda sig av en högtryckstvätt för att med hjälp av högtrycksspolning helt enkelt tvinga bort smuts från alla möjliga material. Det är ett snabbt och effektivt sätt att få bort ytlig smuts som kan vara svårt att få bort på något annat sätt.

Ett företag som vi många gånger har anlitat för båda dessa sakerna är Rens & Spol i Stockholm. De är i och för sig verksamma i hela Stockholms stad men tror de utgår från Lidingö. Vi var väldigt nöjda med de så kontakta de om ni inte har en liknande partner idag redan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *